Ik geloof dat als je weet wie je bent, wat je kan en waar je blij van wordt, je gaat handelen vanuit jezelf en keuzes maakt die bij jou passen. Dit geeft rust, plezier en vertrouwen. Ieder mens ontwikkelt gedurende zijn of haar leven waarden en patronen. Deze komen voort uit de opvoeding die je als kind gekregen hebt, je karaktereigenschappen en gebeurtenissen die je gedurende je leven meemaakt. Deze maken wie je bent.

Echter, soms gebeurt het dat bepaalde patronen jouw persoonlijke groei belemmeren, waardoor je vastloopt of niet lekker in je vel komt te zitten. Door middel van persoonlijke gesprekken en opdrachten, ondersteun ik je bij het vergroten van inzichten in jezelf, zodat je helder krijgt wat voor jou belangrijk is en welke overtuigingen niet langer helpend voor jou zijn.  

Ik luister, spiegel en confronteer. Ook daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen. Dit alles met als doel om jou in beweging te krijgen!

Coachvragen zijn persoonlijk en uiteenlopend. Veelvoorkomende coachvragen in mijn praktijk zijn:

  • Loopbaan: Ik haal weinig plezier uit mijn werk, maar heb geen idee wat dan wel bij me past.
  • Vitaliteit: Ik zit niet lekker in mijn vel, maar weet niet goed hoe dat komt
  • Balans: Ik vind het moeilijk een goede balans te vinden (en te bewaren) tussen mijn werk en mijn privéleven. Hoe krijg ik dat (blijvend) voor elkaar?
  • Studiekeuze: Ik heb geen idee welke vervolgopleiding bij mij past of twijfel tussen verschillende opleidingen. 
  • Persoonlijke effectiviteit: hoe haal ik het beste uit mezelf?